Troja brands

Ugostiteljstvo

image

Još u doba starih pazara, koji su u 18. vijeku bili mjesta okupljanja i razgovora na kojima su se rađale napredne ideje, ugostiteljski objekti bili su važan dio društvenog života zajednice. Ugostiteljski objekti su mjesta tradicije gdje se zajedno slavilo i tugovalo, dijelili se srećni i manje srećni trenuci i bezvremena mudrost. Naša generacija nastavila je tradiciju. Godine 2004. stvoren je restoran „Troja“, ukrštajući duh starina i modernog doba, tradicionalne recepte i gostoprimstvo sa modernom ponudom.

Ljubav i posvećenost prema ugostiteljstvu učinili su da se mjesto okupljanja lokalne zajednice gdje se ljudi srijeću i uživaju u zajedništvu (prvobitna ideja) pretvori u internacionalno poznato mjesto gdje se uživa tradicionalna ponuda u modernom ambijentu. Svaki dio našeg restorana ručno je rađen. Svaki komad namještaja sami smo napravili. Time smo utkali sopstveni pečat za nove generacije, kroz čitav ambijent i ukusnu i obilnu hranu.

Danas je „Troja“ nezaobilazno mjesto učvršćivanja postojećih prijateljstava i stvaranja novih. Ponosni smo na činjenicu da u našem restoranu istovremeno možemo ugostiti preko 1.200 ljudi, učestvovati u njihovim veseljima i radovati se njihovom ponovnom dolasku.